Maak het uzelf gemakkelijk!

Met een paar simpele clicks kan u EEN beroep
doen op de online diensten van the legal home.


INVORDERING FACTUUR

Een onbetaalde factuur? U kan alle relevante documenten hier uploaden en The Legal Home zorgt voor een feilloze en snelle invordering!

Vorder mijn factuur in →


Modelcontract nodig?

Wenst u een appartement te (ver)huren? Wil u een voertuig aankopen? Bij The Legal Home kan u terecht voor een heel aantal modelovereenkomsten, zodat u met een gerust gemoed die volgende belangrijke stap kan zetten!

Vraag een modelcontract op →


Dagvaarding ontvangen?

Een dagvaarding in de bus gekregen? U kan een kopie van de dagvaarding via de onderstaande link uploaden. The Legal Home zorgt voor een optimale verdediging! 

LET OP: opdat The Legal Home u kan helpen, moet de datum van de zitting voor de rechtbank minstens twee werkdagen later zijn dan de datum van indiening. 

Dien uw dagvaarding in →

CHECK UW algemene voorwaarden

Uw algemene voorwaarden zijn de basis van uw onderneming. Ze zijn een juridisch vangnet en geven u commerciële marge. Zorg ervoor dat ze helemaal op punt staan.

Check mijn algemene voorwaarden →


bestel uw starterskit

Start u een eigen zaak? Alvast proficiat! Heel spannend allemaal. Begin op de best mogelijke manier met de juiste juridische documenten. De starterskit van The Legal Home omvat een basisset algemene voorwaarden en één modelcontract naar keuze. 

Vraag de starterskit aan →


mist u iets?

Zou u het makkelijk vinden om nog een andere service online te vinden? Welke documenten zou u graag online kunnen bestellen?

Laat het The Legal Home dan zeker weten!

Geef ons een seintje →

 

 


iets anders? 
Hoe Kan the legal home u verder helpen?

Uw naam *
Uw naam